NAINO // Najina Arhitektura IN Oblikovanje

Grega Bizjak, u.d.i.a.
Tadeja Šepec Bizjak, u.d.i.a.

Podjetje NAINO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 in se ukvarja z arhitekturnim projektiranjem in grafičnim oblikovanjem. Nastalo je iz potrebe po izdelovanju lepih hiš in prijetnih ambientov, drugačnih oblik, grafik, ki so ljudem pisane na kožo, izdelane po meri. Na ustvarjanje gledava kot na dialog z naročnikom, kjer sva predvsem v vlogi usmerjevalca njihovih želja in potreb. Vsak projekt je proces zase, ki na koncu pripelje do dobrega izdelka, ki zadovolji vse sodelujoče in je v skupno dobro.

ARHITEKTURA // vsak projekt je zgodba zase in vsak zahteva sodelovanje strokovnjakov različnih strok od gradbeništva, do strojnih in elektroinštalacij, požarne varnosti, varstva pri delu, itd. Za celovito storitev sodelujemo z izkušenimi zunanjimi izvajalci. Pri delu uporabljamo BIM tehnologijo projektiranja, tako vsaka stvaritev že od prvih skic na papirju takoj preide v 3 razsežnostni prostor, zato smo lahko hitrejši, hkrati pa zmanjšujemo možnost napak. Pri projektiranju si pomagamo z vizualizacijami, zato si lahko stavbe ali pohištvo ogledamo že pred izvedbo, v željenem okolju in izbranimi materiali. Naše projekte lahko najdete ne samo v Brežicah, Krškem in Novem mestu, temveč vse od Ljubljane, pa do Kranjske Gore ali Kopra.
 
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
Primerjaj